Home Cultură Programul instituțiilor de cultură constănțene din acest weekend

Programul instituțiilor de cultură constănțene din acest weekend

by Antonia Mocanu
0 comment

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Astfel, vineri, 03 aprilie 2020, sunteți invitați să urmăriți mai multe evenimente, după cum urmează: Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11.00, o sesiune de povești și basme românești.

De asemenea, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă așteaptă începând cu ora 11.00 la primul episod dintr-o serie de interviuri cu actori ai instituției de cultură. Iar de la ora 18.00 puteți urmări spectacolul „Coșmarul lui Puck” după opera „Visul unei nopți de vară” a lui Willian Shakespeare, recomandat celor de peste 14 ani.

Sâmbătă, 04 aprilie 2020, puteți viziona următoarele spectacole Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită să urmăriți spectacolul „Aventurile lui Guliver”, recomandat copiilor de peste 5 ani. Acest spectacol poate fi urmărit în reluare marți, 07 aprilie 2020, începând cu ora 18.00.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00,  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00. Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul Eutopia; după texte de Aristofan, regia Yannis Margaritis.

Duminică, 22 martie 2020, vă propunem următoarele activități: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită începând cu ora 10.00 să urmăriți spectacolul „Prinț și cerșetor”, recomandat copiilor de peste 5 ani. Acest spectacol poate fi urmărit în reluare miercuri, 08 aprilie 2020, începând cu ora 18.00.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00,  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00. Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul Billy Șchiopul de Martin McDonagh, regia Vlad Massaci, începând cu ora 19.00

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile instituțiile de cultură, doar de la orele menționate.

related posts

Leave a Comment