Home Administrație publică Ziua Națională a României, marcată la Cumpăna

Ziua Națională a României, marcată la Cumpăna

by Romanov Alex
0 comment

Ziua Națională a României a fost marcată în comuna constănțeană Cumpăna. Într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile impuse de contextul actual, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la monumentul eroilor din centrul localității, apoi au fost depuse coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

“În aceaste zile, poate mai mult ca oricând, vorbim despre eroi, ne gândim la ei, îi purtăm în suflet și le aducem omagii. Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere. Eroii nu mor niciodată! Rămân în sufletul și în conștiința noastră! La mulți ani, patria noastră, România! La multi ani române, oriunde te-ai afla! Steagul sus, române! Inima sus, România!”, declară MARIANA GÂJU, primarul comunei Cumpăna

De asemenea, cu acest prilej, reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au mers în vizită la Ion Ceapă, în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna, rămas în viață, pentru a-i oferi o sumă simbolică, o diplomă și un drapel al României.

sursa foto: Primăria Cumpăna

related posts

Leave a Comment