Home Administrație publică Pași importanți pentru liceul din Techirghiol

Pași importanți pentru liceul din Techirghiol

by Antonia Mocanu
0 comment

Liceul Teoretic Emil Racoviță din Techirghiol se bucură de o atenție deosebită din partea administrației locale, tocmai de aceea proiectul „Îmbunătățirea dezvoltării infrastructurii educaționale liceale și implicit îmbunătățirea performanței energetice a construcțiilor existente” vine în sprijinul elevilor și al profesorilor din cadrul liceului și vrea să schimbe total clădirea din Techirghiol.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt elevii și profesorii Liceului Teoretic Emil Racoviță, valoarea totală a investiției fiind de 2 milioane de lei, trei sferturi dintre aceștia provenind din fonduri europene. Proiectul înglobează mai multe lucrări de reabilitare a instalației de încălzire și a instalației de apă caldă de consum, precum și reabilitarea instalației de iluminat, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie performantă energetic și lucrări pentru conformarea clădirii la cerințele ISJ.

Așadar investiții importante pentru liceul din Techirghiol, care în scurt timp va fi un punct de referință în stațiunea balneară.

related posts

Leave a Comment