Home Administrație publică Năvodărenii, invitaţi să se racordeze gratuit la gaze

Năvodărenii, invitaţi să se racordeze gratuit la gaze

by Crina Matei
0 comment

Informații importante pentru locuitorii orașului Năvodari. Primăria îi înștiințează pe cetățenii care nu sunt conectați la rețeaua de gaze naturale, că se pot racorda gratuit și că este important să depună documentația în cel mai scurt timp. În plus, sistemul centralizat de termoficare de la Năvodari este în impas datorită numeroaselor debranșări, anunță reprezentanții primăriei.  

Autoritățile locale din Năvodari fac eforturi pentru a facilita branșarea locuitorilor la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. În acest fel, năvodărenii sunt pregătiți să își asigure apa caldă și căldura prin montatea de centrale proprii de apartament, în condițiile în care actualul furnizor, ar putea să își înceteze activitatea în acest domeniu.

Potrivit unui nou ordin al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, racordarea clienților casnici la rețeaua de gaze naturale (lucrări de proiectare și execuție instalație racordare) este gratuită. Reprezentanții Primăriei Năvodari transmit către populație că ar fi indicat să-și pregătească documentația în cel mai scurt timp, pentru a fi incluse în programul de investiţii al operatorului.

related posts

Leave a Comment