Home Administrație publică La Năvodari, va demara o amplă campanie de sterilizare a animalelor fără stăpân

La Năvodari, va demara o amplă campanie de sterilizare a animalelor fără stăpân

by Romanov Alex
0 comment

“Problema animalelor fără stăpân din Năvodari este una ce privește întreaga comunitate locală, iar rezolvarea ei poate veni doar în urma unui efort comun!” Este anunțul Primăriei Năvodari, care va organiza, în perioada 12-16 aprilie 2021, în incinta Biobazei o campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu stăpân.

Este un pas important în vederea rezolvării situației câinilor maidanezi din oraș. Sterilizându-și animalele, cetățenii se asigură astfel că acestea nu se mai înmulțesc, iar puii nu mai ajung abandonați pe străzi.

Pe această cale, reprezentanții Primăriei Năvodari îi îndeamnă pe localnici, pentru a-și putea sterilza câinele sau pisica, să se programeze la numărul de telefon 0734.593.283

În plus, Primăria Năvodari aduce câteva detalii la cunoștința cetățenilor din localitate:

– Dacă ai un animal de companie câine sau pisică de rasă comună trebuie să știi că legea te obligă să îl sterilizezi. Dacă nu o faci, riști amendă între 5.000 și 10.000 lei.

– Animalele sterilizate sunt mult mai calme și mai sănătoase și trăiesc mai mult”

– Pentru un oraș fără animale pe străzi

– Campania de sterilizare este sponsorizată de Roka și se desfășoară în parteneriat cu Asociația Lăbuțe cu Noroc și Freundeskreis Der Strassenhunde.

sursa foto: Primăria Năvodari

related posts

Leave a Comment