Home Administrație publică Comerţul stradal luat în vizor de poliţia locală

Comerţul stradal luat în vizor de poliţia locală

by Crina Matei
0 comment

Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală Poliția Locală a inițiat o campanie de verificare a comerțului stradal cu produse pirotehnice de pe raza municipiului Constanța.

Ca urmare a controalelor, 24 de operatori economici care își desfășurau activitatea comercială cu încălcarea prevederilor HCL nr.427/2017 modificată, privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piața în municipiul Constanța, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 46.300 lei.

Totodată a fost dispusă sancțiunea complementară de confiscare a bunurilor rezultate din activitatea nelegală. A fost ridicată în vederea confiscării suma de 762 lei.       

Polițiștii locali monitorizează în permanență legalitatea desfășurării comerțului stradal. Colegii noștri au identificat și ridicat de pe domeniul public 5 amplasamente cu caracter provizoriu, abandonate pe raza municipiului Constanța.  Pentru a nu se ajunge la astfel de măsuri, apelăm la spiritul civic al operatorilor economici și îi îndrumăm să respecte prevederile legale aflate în vigoare.

related posts

Leave a Comment