Home Administrație publică “Biblioteca de vacanță” vine în sprijinul elevilor din Medgidia

“Biblioteca de vacanță” vine în sprijinul elevilor din Medgidia

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru copiii din Medgidia! Pe toată perioada vacanței de vară, Primăria Municipiului Medgidia, prin intermediul Bibliotecii Municipale, filiala nord și centrală, vine în întâmpinarea elevilor cu o serie de activități interactive.

Programul de activități își propune stimularea interesului pentru lectură și formarea unei atitudini de grijă față de carte; cultivarea expresivității vorbirii și a imaginației; valorificarea potențialului creativ; dezvoltarea spiritului de observație; stimularea inițiativei; formarea deprinderilor de lucru și dezvoltarea atenției; însușirea facilă și plăcută a informațiilor; dezvoltarea spiritului de lucru în echipă, solidaritate, fair-play; asumarea unor responsabilități; utilizarea timpului liber în mod organizat și într-un mediu de formare adecvat particularităților de vârstă ale copiilor; dezvoltarea interesului copiilor/tinerilor de a accesa serviciile de bibliotecă prin activități de documentare, informare, formativ-educative și recreative.

Înscrierile se fac la Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord/adresa de email [email protected] sau la Biblioteca Municipală Centrală/nr. de telefon: 0241 811 780.

Sursa foto: Primăria Medgidia

related posts

Leave a Comment