Home Actualitate Vergil Chițac, învestit în funcție

Vergil Chițac, învestit în funcție

by Antonia Mocanu
0 comment

După 32 de zile de la alegerile locale din acest an, Constanța are un nou primar. Vergil Chițac a câștigat încrederea constănțenilor în 27 septembrie și odată cu girul locuitorilor a devenit noul primar al Constanței. Acesta a fost învestit în funcție joi seară, 29 octombrie, alături de cei 27 de consilieri locali ce au depus rând pe rând jurământul față de Dumnezeu și constănțeni.

Cei 27 consilieri locali au depus rând pe rând jurământul și au fost validați. Consiliul local municipal  este format din 10 consilieri locali de la PNL, 9 de la USR Plus și 8 de la PSD. De asemenea și primarul ales a depus jurământul.

După momentul solemn de învestire în funcție, Vergil Chițac a dorit să mulțumească constănțenilor pentru votul de încredere acordat în 27 septembrie.

Am știut ca vom câștiga, că schimbarea nu mai poate fi amânată nicio secundă. Schimbarea o voi construi împreună cu colegii liberali și dar și cu constănțenii, cu umilință. Vreau sa facem din orașul nostru un oraș mai bun și să mă lupt onorabil, în fiecare zi. Fiecare cetățean al Constanței, fiecare afacere, ONG, vor avea un loc la masa orașului nostru. Exista un nivel uriaș de așteptare la nivelul cetățenilor. Va trebui să înțelegem că efectele nefaste ale guvernării PSD nu pot fi șterse dintr-o dată. Constanța merită să fie un loc mai bun pentru constănțeni, pentru români. Sunt onorat că voi conduce Constanța în următorii 4 ani, a declarat Vergil Chițac.

La ceremonia de învestire în funcție a consiliului local municipal constănțean și al primarului Vergil Chițac a participat și premierul României, Ludovic Orban.

Îl felicit pe domnul Chițac pentru alegerea în funcția de primar dar și pe constănțenii care l-au votat. Sunt convins că se va petrece o schimbare în bine, a municipului Constanța. În ceea ce mă privește, sunt prezent aici să garantez susținerea noii administrații pentru Constanța!, a precizat Orban.

Odată învestiți în funcție, primarul ales, alături de consiliul local municipal au transmis constănțenilor că își vor onora cu brio promisiunile făcute în campania electorală și se vor apuca de treabă în cel mai scurt timp. 

related posts

Leave a Comment