Home Actualitate Vaccin Johnson & Johnson, la Pavilionul Expozițional

Vaccin Johnson & Johnson, la Pavilionul Expozițional

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești bune pentru constănțeni și nu numai. Pavilionul Expozițional beneficiază începând din 18 mai, pe lângă fluxuri de ser Moderna, Pfizer Biontech și Astra Zeneca și de un nou flux pentru imunizare cu vaccinul Johnson & Johnson.

„ Din această săptămână  la Pavilionul Expozițional din Constanța s-a deschis un flux pentru imunizarea cu vaccinul Johnson & Johnson. Vaccinul se administrează într-o singură doză. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la Pavilionul Expozițional, indiferent de localitatea de domiciliu fără programare prezentând documentele de identitate valabile. În județul nostru se mai imunizează cu vaccinul  Johnson & Johnson în cabinetele medicilor de familie și la Spitalul Militar Constanța”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Vaccinul Johnson & Johnson a ajuns pe teritoriul României la jumătatea lunii aprilie și este  cel de-al  al patrulea vaccin ce este folosit în țara noastră, după Pfizer, AstraZeneca și Moderna. Serul Johnson & Johnson poate fi administrat persoanelor de peste 18 ani.  

related posts

Leave a Comment