Home Actualitate Unde mergem în vacanță?

Unde mergem în vacanță?

by Antonia Mocanu
0 comment

Dacă nu v-ați hotărât încă unde să vă petreceți vacanța de vară de anul acesta vă dăm noi un pont. Eforie ar putea fi destinația ideală. Operatorii din turism anunță tarife dintre cele mai mici în stațiunea familiștilor.

Hotelurile din stațiunile de pe litoral și-au fixat deja prețurile pentru rezervări efectuate în această lună și au stabilit și măsurile de protecție pe care le vor aplica în contextul pandemiei de coronavirus.   Dacă rezervarile sunt făcute până la 31 ianuarie 2021, la hotelurile de 4 stele din Venus, o noapte de cazare în regim all inclusive va costa între 220 și 240 de lei/ persoană, în timp ce o noapte la 3 stele costă în jur de 200 de lei/persoană.

Pentru Cap Aurora, prețurile unei nopți de cazare la același regim la 3 stele costă între 180 și 200 de lei/noapte/pers., iar la 4 stele între 220 și 250 de lei. În stațiunea Mamaia, sunt ceva mai ridicate astfel că hotelurile de 3 stele, în regim de all inclusive, prețul mediu este de 250 de lei/ noapte/ persoană, în timp ce hotelurile de 4 stele vin cu prețuri medii de 440 de lei/ noapte/ pers., iar la 5 stele costurile ajung la 520 de lei/ pers./noapte.

Eforie Nord rămâne însă cea mai ieftină stațiune și anul acestea, aici hotelurile de 4 stele au un preț de cazare cuprins între 115 și 150 de lei/ noapte/ pers.

Pentru vacanța all inclusive din 2021 majoritatea hotelurilor și agențiilor de turism au anunță că vor da dovadă de mai multă flexibilitate privind rezervările: oferirea posibilității de a schimba perioada șederii, oferirea de vouchere sau chiar returnarea banilor. Cât privește măsurile de siguranță sanitară și aici s-a lucrat foarte mult. Turiștii vor fi împărțiti pe serii, se va păstra distanța fizică în zonele de așteptare și nu numai.

Au fost instalate covorașe dezinfectante, dispozitive cu gel dezinfectant, locurile de joacă vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi, iar personalul va purta în permanență echipament de protecție.

related posts

Leave a Comment