Home Actualitate Spectacole în Parcul Arheologic în acest weekend, la Constanța

Spectacole în Parcul Arheologic în acest weekend, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

La acest sfârșit de săptămână Teatrul de Stat Constanța dă întâlnire constănțenilor în Parcul Arheologic, pentru a le prezenta cea de-a patra premieră a stagiunii 2019-2020, „Meciul de comedie. Spectacol interactiv de improvizație“.

„Spectacolul de improvizație are ca principală caracteristică lipsa oricărui scenariu și chiar și a regiei. Totul, text, mișcare scenică, lumini, muzică se creează pe loc, în fața spectatorilor. Formatul este unul competițional, actorii fiind împărțiți în două echipe care se înfruntă într-o serie de probe, iar spectatorii au un rol foarte important, ei stabilind și temele de improvizație precum și echipa câștigătoare a fiecărei probe“,  potrivit organizatorilor.

„Meciul de comedie” va avea prima reprezentație astăzi de la ora 21.30. Următoarele două întâlniri sunt programate  pentru sâmbătă, 11 iulie și duminică, 12 iulie, de la ora 20.30.

„Accesul publicului la primele reprezentații, din acest weekend, va fi gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea unui regulament pentru prevenirea infectării cu coronavirus. Spectatorii trebuie să poarte măști pe toată durata evenimentului și să păstreze distanța de siguranță. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura corporală nu vor avea acces în zona delimitată pentru public. Vă mulțumim că ne sunteți mereu alături și vă așteptăm cu drag la teatru“, transmite echipa Teatrului de Stat Constanța.

Așadar, clipe de frumos și voie bună în acest weekend pentru constănțeni și turiști.

related posts

Leave a Comment