Home Actualitate Soluție pentru decongestionarea traficului

Soluție pentru decongestionarea traficului

by Antonia Mocanu
0 comment

Sudul litoralului are nevoie urgentă de un drum expres pentru a decongestiona traficul în perioada sezonului estival. Ideea construirii unei alternative la DN 39 pentru accesul auto spre sudul litoralului datează din urmă cu zece ani, însă abia acum începe să prindă contur, iar un parlamentar constănțean face deja demersuri pentru drumul express „Alternativa Techirghiol”.

Cele două variante pentru drumul expres sunt creionate deja, iar potrivit deputatului liberal în maximum o săptămână ar trebui să aibă loc o nouă întâlnire cu proiectantul. Necesitatea unei astfel de rute ocolitoare ar putea fi ca o gură de aer în lunile de vară.

Localitățile pe care drumul expres l-ar tranzita sunt următoarele: drept punct de plecare ar putea începe de la un nod rutier cu autostrada A4, care ar putea fi construit în apropierea localității Cumpăna, trecând peste un pod deasupra canalului Dunăre Marea Neagră. De asemenea drumul expres va trece prin dreptul localităților Agigea, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August, drumul finalizându-se la Olimp.

Marian Crușoveanu, deputat și membru al Comisiei de Transport și infrastructură din Camera Deputaților va face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca acest proiect să devină realitate, deoarece drumul expres ar putea fi soluția ideală ce vine, atât în sprijinul locuitorilor, cât și al agenților economici din sudul litoralului.

Sursa foto: https://www.ordinea.ro

related posts

Leave a Comment