Home Actualitate Sesiune de shopping, la Constanţa

Sesiune de shopping, la Constanţa

by Antonia Mocanu
0 comment

Sunteți în căutarea unei ținute elegante, casual sau sport? Ori aveți nevoie de o nouă pereche de încălțăminte? Sau, de ce nu, doriți să achiziționați un cadou inspirat pentru cei dragi? Atunci ar trebui să vizitați Magazinul de la Casa de Cultură, care a revenit zilele acestea la Constanța. Expozanți din toată țara le-au pregătit clienților o gamă variată de articole vestimentare, încălțăminte și nu numai. Toate, la prețuri de producător.

A devenit deja o tradiţie ca Magazinul de la Casa de Cultură să îi ademenească pe constănţeni cu oferte de nerefuzat şi cele mai noi colecţii vestimentare pe care producătorii din ţară le promovează în orașul de la malul mării.

Materiale ușoare în culori vii și o diversitate de modele pentru toate vârstele. Așa arată ultimele colecții ale producătorilor care și-au dat întâlnire în incinta Casei de Cultură de la malul mării. Iar articolele vestimentare și numeroasele modele de încălțăminte sunt pe toate gusturile și pentru toate buzunarele. Şi cum magazinul de la casa de cultura îşi respectă întocmai statutul, discount-urile considerabile nu aveau cum să lipsească de la această ediţie.

Oricare ar fi alegerea clienţilor în materie de îmbrăcăminte, încălţăminte și accesorii, cu siguranţă  vor găsi la magazin o sumedenie de modele din care să poată alege. Până duminică, în incinta Casei de Cultură din Constanţa.

related posts

Leave a Comment