Home Actualitate Ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admiterea la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

Ședințe gratuite de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admiterea la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru tinerii din clasele a XII-a! La Academia Navală “Mircea cel Bătrân” din Constanța încep ședințele de pregătire la matematică pentru bacalaureat și concursul de admitere în anul universitar 2021 – 2022, la cele două facultăți ale instituției de învățământ superior, respectiv Facultatea de Inginerie Marină și Facultatea de Navigație și Management Naval.

Din cauza contextului epidemiologic, profesorii Academiei Navale vor susține ședințele de pregătire în sistem online, sâmbăta, conform orarului, începând cu ora 09.30. Desfășurarea ședințelor de pregătire în premieră în mediul online permite, însă, ca numărul beneficiarilor noștri direcți să crească, de data aceasta având acces la pregătire suplimentară la matematică orice tânăr de clasa a XII-a, din orice colț de țară.

Toți cei interesați se pot înscrie online completând formularul care se găsește pe pagina oficială de internet a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” (www.anmb.ro), la secțiunea Admitere. De asemenea, la aceeași adresă de web pot fi consultate planul de pregătire, respectiv orarul ședințelor planificate.

Ședințele de pregătire la matematică pentru bacalaureat și admitere la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt gratuite.

sursa foto: Academia Navală

related posts

Leave a Comment