Home Actualitate Ședință extraordinară de îndată la CJC

Ședință extraordinară de îndată la CJC

by Antonia Mocanu
0 comment

A fost din nou ședință extraordinară de îndată la Consiliul Județean Constanța, miercuri, după ce o astfel de ședință a mai fost convocată și la începutul lunii ianuarie, în data de 6, atunci când proiectul de pe ordinea de zi viza darea în folosință a Pavilionului Expozițional municipalității în vederea înființării unui centru de vaccinare anti-covid 19.

În ședința de îndată la care au fost convocați consilierii județeni, în 13 ianuarie s-au regăsit două proiecte pe ordinea de zi, iar la ședința desfășurată în regim de videoconferință au fost prezenți 27 consilieri. 

Primul proiect de hotărâre a vizat acoperirea definitivă a deficitului secțiunii funcționare și a secțiunii dezvoltare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020 al Consiliului Județean Constanța, din excedentul anilor precedenți. Mai exact, este vorba de acoperirea deficitului bugetar înregistrat cu valoarea de aproximativ 41 milioane lei. Excedentul anilor precedenți se ridică la aproximativ 92,5 milioane lei. Proiectul a fost adoptat cu 24 de voturi pentru.

Cel de-al doilea proiect de pe ordinea de zi și poate cel mai important, face referire la transmiterea în administrarea Primăriei Municipiului Constanța, pentru o perioadă de 6 luni a unei suprafețe de aproximativ 2.700 mp din spațiile aflate în interiorul Pavilionului Expozițional Constanța.

Această suprafață fiind necesară pentru înființarea unui centru de vaccinare împotriva Covid-19. Actualul proiect de hotărâre vine în completarea Hotărârii nr. 1/06.01.2021, prin care au fost dați în folosință gratuită 2.550 mp din incinta Pavilionului Expozițional Constanța. În acest sens a fost suplimentată suprafața prin adăugarea unor spații de aproximativ 170 mp. Proiectul a fost votat în unanimitate de către toți consilierii județeni prezenți la ședință.  

related posts

Leave a Comment