Home Actualitate Se lucrează în municipiu

Se lucrează în municipiu

by Antonia Mocanu
0 comment

În această săptămână continuă lucrările  de modernizare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga. De asemenea, trotuarele sunt recondiționate cu borduri noi și pavele. Echipele administratorului drumului public intervin și pe aleea Lupeci acolo unde unde se reamenajează căile de acces către blocuri.

De asemenea, pe strada Liliacului, se reabilitează trotuarele pe porțiunea delimitată de străzile Progresului și Pandurului. Totodată, zona carosabilă aferentă străzii Doctor Profesor Gheorghe Marinescu intră din această săptămână în reabilitare. Într-o primă etapă, se va decoperta asfaltul existent.

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reamenajare a carosabilului în zonele rezidențiale, astfel că se construiește infrastructura rutieră pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare.

Și spațiile verzi din municipiu sunt vizate în această săptămână, acestea fiind igienizare corespunzător. Se curăță alveolele cu spațiu verde și se execută lucrări de întreținere a gardului viu.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, echipele administratorului drumului public montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. În paralel, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

related posts

Leave a Comment