Home Actualitate Se deschide stagiunea la Teatrul Național de Operă și Balet ,,Oleg Danovski”

Se deschide stagiunea la Teatrul Național de Operă și Balet ,,Oleg Danovski”

by Florentina Lup
0 comment

Spectacolul ,,Bijuterii muzicale instrumentale”, în interpretarea artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operă și Balet ,,Oleg Danovski”, deschide stagiunea 2021, vineri, 29 ianuarie, la ora 19:00. Regalul muzical va continua duminică, 31 ianuarie, de la ora 19:00, cu opera ,,Elixirul dragostei”.

Biletele se pot achiziționa de la agenția de bilete aflată în incinta instituției (intrarea dinspre parc), sau online de pe www.tnobconstanta.ro/bilete. Prezența publicului în sală se va face în funcție de ordinea vânzării locurilor.

Programul agenției de bilete este următorul:

 • luni – închis;
 • marţi – vineri, între orele 11:00-17:00;
 • sîmbătă – duminică, între orele 17:45 – 18:45 (închis în zilele fără spectacol).

Chiar dacă forma în care se vor prezenta spectacolele va fi diferită de cea pe care o cunoașteți, acest lucru nu va împiedica ca actul artistic să se desfășoare conform cerințelor:

 • spectacolele se vor derula fără pauză și vor dura de la 1 oră și 30 minute până la maxim 2 ore;
 • regiile vor fi adaptate noilor condiții de distanțare și de siguranță.

În actuala situaţie, spectatorii sunt obligaţi să respecte regulamentul de funcţionare al instituţiei:

 1. Accesul în instituție se face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m. De asemenea, vizitatorii vor respecta distanța regulamentară de 1,5 m între persoane la intrarea/ieşirea din locaţie/casa de bilete.
 2. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spaţiul destinat.
 3. Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata spectacolului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
 4. Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrare.
 5. Publicul este încurajat să îşi dezinfecteze mâinile cu dezinfectat avizat pe bază de alcool care este pus la dispoziţie.
 6. Este interzisă transmiterea pliantelor, broşurilor şi altor materiale informative în format fizic către alte persoane.
 7. Intrarea şi ieşirea din locaţie se vor efectua prin locurile indicate, gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie.
 8. Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiei, cu excepţia lichidelor ambalate individual.
 9. Vizionarea spectacolelor este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie.
 10. Așezarea publicului în sală se va face conform regulilor de distanțare așa încât capacitatea sălii nu va fi mai mare de 150 de locuri.
 11. Accesul la spectacolele instituției se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului și până la ora specificată pe bilet.

related posts

Leave a Comment