Home Actualitate Sancțiuni drastice

Sancțiuni drastice

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii constănțeni au acționat în ultimele zile în mai multe zone din oraș pentru verifica și menține ordinea și siguranța publică. În doar patru zile au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale. Polițiștii au acționat în stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud și nu numai.  

Polițiștii au acționat în mai multe zone de pe litoral, pentru menținerea ordinii și a siguranței publice. Astfel, în perioada 13-16 august, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat acțiuni în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de pază a obiectivelor și bunurilor din stațiunea Mamaia. În urma controalelor, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 60.000 de lei.

De asemenea, în intervalul 15-16 august polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța, au desfășurat acțiuni, în stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, pentru creșterea gradului de siguranță publică. Astfel, au fost legitimate 20 de persoane, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei. Totodată și polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pe raza obiectivului de competență, și  în acest context, au fost legitimate 40 de persoane și verificate 18 autoturisme. Polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei.

O altă acțiune făcută de către autorități a fost și cea din noaptea de 15 spre 16 augusut, atunci când, polițiști din cadrul Secției 1 au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea producerii unor evenimente negative. Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane și verificate mai multe societăți comerciale din municipiul Constanța. În urma activităților, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.600 de lei.  

related posts

Leave a Comment