Home Actualitate Fitness în aer liber, pe plaja Modern

Fitness în aer liber, pe plaja Modern

by Antonia Mocanu
0 comment

Constanța beneficiază din această săptămână de un nou spațiu dedicat persoanelor care vor să facă mișcare în aer liber. În doar două săptămâni de când s-a dat startul proiectului, în data de 2 august, de către city managerul Constanței, Felicia Ovanesian  și până în prezent s-a lucrat continuu pentru ca spațiul de fitness să devină realitate.

Astfel constănțenii și turiștii care vor să facă sport în aer liber pot face acest lucru pe plaja Modern, acolo unde au parte de un spațiul de agrement dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat, arbori, arbuști și flori. Nu lipsesc băncile, coșurile de gunoi sau stâlpii de iluminat pentru ca locuitorii de la malul mării să poată să facă mișcare și după lăsarea serii.

De asemenea, spațiul de agrement pentru fitness, are parte și de o zonă de spațiu verde, dotată cu sistem de irigații, o pergolă pentru umbră și condițiile bune pentru a putea desfășura activități  sportive.

Spațiul de fitness de pe plaja Modern va beneficia de supraveghere pe timp de noapte și va putea fi folosit atât pe timp de vară, dar și în sezonul rece.

Proiectul în valoare de 250.000 lei, este realizat printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Constanța și un  important dezvoltator imobiliar.  

related posts

Leave a Comment