Home Actualitate S-au redeschis restaurantele!

S-au redeschis restaurantele!

by Romanov Alex
0 comment

Restaurantele și cafenelele s-au redeschis în această săptămână, după aproape șase luni de așteptare. Administratorii localurilor de pe litoral și-au luat toate măsurile de siguranță și, mai mult decât atât, au venit cu idei noi pentru a le oferi clienților servicii de calitate.

Redeschiderea restaurantelor a dus și la o reconfigurare a serviciilor oferite. De pildă, acest local din zona de nord a stațiunii Mamaia le oferă constănțenilor și turiștilor ce îi trec pragul un concept cu totul aparte.

„Odată cu redeschiderea restaurantelor, le-am pregătit clienților noștri un nou concept: restaurant, terasă, braserie, cofetărie, pizzerie. De asemenea, oferim servicii de catering, candy bar, livrări la domiciliu și nu în ultimul rând, organizăm petreceri și evenimente private, într-un spațiu generos, în limita admisă.”, declară AURA VOICULESCU, manager restaurant Le Charme

La fel se întâmplă și în cazul unui alt restaurant, de această dată din centrul Constanței.

„Așa cum ne-am obișnuit, a funcționat linia de autoservire și continuă între orele 11.30 – 18.30 și, în plus, îi așteptăm pe clienți între orele 07.00 – 21.00 în interiorul restaurantului sau la terasă. De asemenea, continuă și comenzile la dimiciliu. Restaurantul vine în întâmpinarea clienților noștri și prin punerea la dispoziție a spațiului, în vederea organizării evenimentelor private.”, declară VASILICA ONOFREI, PR restaurant Curtea Brâncovenească

Spațiul între mese este de cel puțin doi metri, iar clienții trebuie să poarte mască atunci când se ridică de la masă, iar dansul este interzis. De asemenea, Hotărârea de Guvern mai prevede creșterea numărului de persoane care pot sta la o singură masă, de la 4 la 6 persoane, atât în interior, cât și în exterior.

related posts

Leave a Comment