Home Actualitate RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

by Florentina Lup
0 comment

RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în intervalul 1 iulie, ora 12:00 – 5 iulie, ora 08:00, ca urmare a noilor atenționări de instabilitate atmosferică accentuată, emise de Administrația Națională de Meteorologie, ce se va manifesta prin averse torențiale și descărcări electrice, dar și grindină și vijelii, pe arii restrânse.

Zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, au fost pregătite pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate la nivelul localităților deservite.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

Consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241 924.

related posts

Leave a Comment