Home Actualitate Poliția rutieră constănțeană, la datorie

Poliția rutieră constănțeană, la datorie

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii rutieri constănțeni sunt la datorie zilele acestea în municipiul și județul Constanța Astfel, în perioada 7-13 iunie 2021 sunt organizate activități de control în trafic, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive, precum și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, în urma controalelor, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 225, în localitatea Nicolae Bălcescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.    

related posts

Leave a Comment