Home Actualitate Oamenii legii, în acțiune

Oamenii legii, în acțiune

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii locali au răspuns unei sesizări cu privire la existența unui adăpost improvizat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea în care locuiesc mai mulți oameni ai străzii. Echipe ale Direcției Generale Poliția Locală și ale Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța împreună cu angajații companiei de salubrizare au identificat persoanele în cauză și au salubrizat zona. 

Au fost strânse 10 tone de deșeuri, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau 3 de persoane din sat Casimcea, județul Tulcea, respectiv din Constanța. Prin urmare, au fost înștiințați și lucrători din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială cu privire la cele trei persoane pentru a se efectua o anchetă socială și a căuta soluții pentru sprijinirea acestora.

Astfel de acțiuni au loc în permanență în municipiul Constanța și facem apel la constănțeni dacă identifică astfel de adăposturi să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205 sau 0341.922.

related posts

Leave a Comment