Home Actualitate Noutăți în privința tichetelor pentru vaccinare

Noutăți în privința tichetelor pentru vaccinare

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești bune pentru constănțeni și nu numai. S-a prelungit termenul de ridicare a tichetelor de masă pentru vaccinarea completă. Astfel că dacă până acum termen erau doar 60 de zile, perioada se prelungește până la 6 luni. Decizia a fost luată datorită perioadei extrem de solicitantă pe care sistemul medical o traversează, generată de numărul tot mai mare de persoane care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, precum și pentru a facilita continuarea desfășurării în condiții adecvate a activității în unitățiile medicale în care se desfășoară activitatea de vaccinare. Astfel că Ministerul Sănătății a majorat termenul de ridicare a tichetelor de masă  conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021.

Reamintim faptul că la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional se pot prezenta pentru ridicarea tichetelor de masă, în intervalul orar 08:00-18:00, persoanele care au vaccinare completă ( 2 doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, respectiv 1 doză Johnson&Johnson) efectuată în perioada 03-30 septembrie, la unul din următoarele centre de vaccinare de pe raza municipiului Constanța respectiv Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional, cel de la centrul comercial din bd. Alexandru Lăpușneanu, centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. De asemenea intră în această categorie și persoanele vaccinate la domiciliu în această perioadă de echipele mobile ale centrului de vaccinare.

Pentru a intra în posesia tichetelor valorice, cetățenii trebuie să prezinte actul de identitate și vor fi căutați în RENV, dacă nu mai au adeverința de vaccinare.

related posts

Leave a Comment