Home Actualitate A început procedura de autorizare

A început procedura de autorizare

by Antonia Mocanu
0 comment

A început procedura de autorizare a punctelor de vânzare a peștelui din Delta Dunării. Măsura luată de către Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării este o premieră deoarece până acum nu s-a decis acest lucru atât de devreme. Ne referim la procedura de autorizare a punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare a peştelui care vor funcţiona anul viitor în rezervaţie şi în zonele limitrofe anul viitor.

Măsura a fost luată pentru ca actele normative în domeniul pescuitului să nu mai întârzie, aşa cum s-a întâmplat până acum. Potrivit anunţului făcut public încă de luna trecută de ARBDD actele necesare autorizării punctelor de debarcare şi centrelor de primă vânzare a peştelui din Deltă trebuie să fie depuse până la sfârşitul acestei luni, prin poştă, e-mail sau fax.

După ce agenţii economici depun documentaţia la sediul ARBDD, acestea vor fi transmise Agenției Naționale pentru pescuit și acvacultura, care va transmite la rândul ei documentele Ministerului Agriculturii, precum și propunerea de ordin de nominalizare şi autorizare a punctelor de debarcare şi a centrelor de primă vânzare a peştelui.

related posts

Leave a Comment