Home Actualitate Noi locuri de parcare în municipiul Constanța

Noi locuri de parcare în municipiul Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Noi locuri de parcare în cartierele Constanței. Spațiile dintre blocuri sunt reorganizate constant pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor. În ultimele luni, au fost amenajate 70 de noi locuri de parcare în mai multe zone din orașul de la malul mării.

Echipele administratorului drumului public au finalizat lucrările de asfaltare a parcării situate pe strada Prelungirea Liliacului din cartierul Km 4-5. Suprafața carosabilă a fost extinsă pentru ca locuitorii din zonă să beneficieze de spații corespunzătoare pentru a-și parca autoturismele.

De asemenea, în ultima săptămână au fost amenajate noi locuri de parcare pentru riverani, în cartierul Km 5, pe strada Mugurului, la intersecția cu strada Theodor Speranția. Terenul eliberat de garaje a fost reamenajat prin lucrări de refacere a suprafețelor și asfaltare. Ulterior, au fost aplicate marcajele rutiere.

Lucrări similare au avut loc și pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona blocului SR8A. Spațiul urban a fost optimizat, noi locuri de parcare au fost construite în locul garajelor demolate.

Pe aleea Nalbei, continuă procesul de regenerare urbană a zonei. O parcare destinată riveranilor a fost amenajată în dreptul blocului L111, pe terenul eliberat de construcțiile cu character provizoriu.

Pentru rezervarea unui loc de parcare, este disponibilă platforma online https://parcari.primaria-constanta.ro. Actele necesare pentru rezervarea unui loc de parcare sunt disponibile pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, secțiunea De interes public/Formulare tip.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment