Home Actualitate „Ne luptăm, cu toată iubirea noastră, pentru că orice viață contează. Și cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați.”

„Ne luptăm, cu toată iubirea noastră, pentru că orice viață contează. Și cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați.”

by Antonia Mocanu
0 comment

Cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța transmit un mesaj constănțenilor și îi îndeamnă să se imunizeze.

Pe clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Constanța unde este amplasat un banner înalt și mare de câteva etaje care are un mesaj emoționant, dar și dur în același timp: „Ne luptăm, cu toată iubirea noastră, pentru că orice viață contează. Și cu toată iubirea noastră vă rugăm să vă vaccinați.”

Reamintim faptul că de mai bine de 30 de zile de zile, locuitorii de la malul mării s-au mobilizat și  formează cozi la centrele de vaccinare din județul Constanța pentru a se imuniza cu unul din cele patru seruri disponibile, Pfizer Biontech, Moderna, Johnson and Johnson sau Astra Zeneca.

Amintim faptul că o ultimă statistică pusă la dispoziție de autorități arăta faptul că până duminică, 7 noiembrie, în județ au fost administrate 559.132 de doze de vaccin împotriva COVID-19, iar la ultima raportare, realizată la interval de 24 de ore, au fost efectuate 2.684 de noi vaccinări.

related posts

Leave a Comment