Home Actualitate Haine contrafăcute, în valoare de 1 milion de euro, confiscate

Haine contrafăcute, în valoare de 1 milion de euro, confiscate

by Romanov Alex
0 comment

Captură semnificativă a polițiștilor de frontieră din județul Constanța. În urma unui control de rutină, oamenii legii au confiscat aproximativ 13.000 de articole vestimentare în valoare de aproximativ un milion de euro.

Controlul a avut loc în punctul de trecere a frontierei Negru Vodă. Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul DGV – Echipe Mobile, au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autocamion înmatriculat în România, care transporta textile din Turcia, pentru o firmă din România. La volanul automarfarului se afla un cetățean român, în vârstă de 50 ani. În urma acestui control, autoritățile au depistat aproximativ 13.000 de articole vestimentare în valoare de aproximativ un milion de euro, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Deoarece existau suspiciuni că marfa transportată este contrafăcută, automărfarul a fost condus la rampa de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Agigea, pentru efectuarea unui control amănunțit, împreună cu lucrătorii vamali.

Astfel, echipa comună a descoperit, în total, 13.289 de articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

sursa foto: Garda de Coasta

related posts

Leave a Comment