Home Actualitate Gheorghe Cojocaru, învestit la Murfatlar

Gheorghe Cojocaru, învestit la Murfatlar

by Antonia Mocanu
0 comment

Momente emoționante la Murfatlar. Gheorghe Cojocaru, primarul ales de către locuitorii localității, alături de consiliului local au depus jurămintele și au fost învestiți în funcție. La eveniment au participat și nume sonore ale partidului național liberal, care au fost să fie alături de Cojocaru.

Rând pe rând consilierii locali și primarul, aleși în data de 27 septembrie de către locuitorii orașului Murfatlar pentru a-i reprezenta în următorii patru ani au depus jurământul față de Dumnezeu și cetățenii localității. A fost prima învestire a unui primar în județul Constanța, prilej cu care atât prefectul județului Silviu Coșa, dar și membrii importanți ai partidului național liberal, au luat parte.

După 28 de zile de la alegerile locale, Gheorghe Cojocaru este primar de drept în localitatea Murfatlar, alături de echipa de consilieri locali. I-au fost alături noului primar doar câțiva apropiați, familia și colegi liberali printre care Bogdan Bola, Mihai Lupu, Marian Crușoveanu, Vasile Delicoti și George Niculescu. Proaspăt învestit în funcție, Gheoghe Cojocaru a ținut să spună câteva cuvinte.

În semn de omagiu pentru Ziua Armatei Române și pentru eforturile depuse de-a lungul timpului, primarul în funcție, alături de colegii liberali au depuse trei coroane de flori la monumentul din orașul Murfatlar.  

related posts

Leave a Comment