Home Actualitate Fitness în aer liber, pe plaja Modern

Fitness în aer liber, pe plaja Modern

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești bune pentru locuitorii de la malul mării. În doar două săptămâni constănțenii vor putea beneficia de un spațiu modern, echipat corespunzător, acolo unde vor putea face fitness. Zona în care spațiul de agrement se află este plaja Modern. La începutul acestei săptămâni, city managerul Constanței Felicia Ovanesian a dat startul, împreună cu muncitorii a proiectului care se ridică la suma de 250 de mii de lei. City managerul Constanței a mai menționat faptul că la acest moment peste 50 de proiecte în ceea ce privește dezvoltarea urbană sunt în curs de implementare în municipiul Constanța. 

Momentul zero în ceea ce privește crearea unui spațiu de fitness pe plaja Modern a început. La acest început de săptămână city managerul Constanței, Felicia Ovanesian împreună cu echipele de specialiști au dat startul a ceea ce peste două săptămâni va fi un spațiu de fitness modern, echipat corespunzător cu peste 30 de elemente sportive pentru ca locuitorii orașului să poată face mișcare în aer liber pe malul mării.

„O să beneficiem în foarte scurt timp, în maximum două săptămâni, de  un areal în care se vor organiza activități de fitness, dotat cu echipamentele necesare, respectiv 30 de echipamente pentru desfășurarea acestei activități, va beneficia și de un spațiu verde, o pergolă pentru puțină umbră și răcoare în zonă, spații verzi, irigații. De asemenea înlocuim stâlpii de iluminat, înlocuim mobilierul urban. Proiectul va fi gata la sfârșitul săptămânii viitoare”, a declarat Felicia Ovanesian, city manager Constanța.

Echipele din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început deja amenajarea zonei de fitness încă de la primele ore ale dimineții.  Spațiul de fitness de pe plaja Modern va beneficia de supraveghere pe timp de noapte și va putea fi folosit atât pe timp de vară, dar și în sezonul rece. Proiectul este realizat cu sprijinul unui investitior privat, printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Constanța și acesta în valoarea de 250 de mii de lei.

City managerul Constanței a mai menționat faptul că la acest moment peste 50 de proiecte în ceea ce privește dezvoltarea urbană sunt în curs de implementare în municipiul Constanța.   

related posts

Leave a Comment