Home Actualitate Stațiunea Eforie Nord, luată cu asalt

Stațiunea Eforie Nord, luată cu asalt

by Antonia Mocanu
0 comment

Eforie Nord a rămas și în weekend-ul ce s-a încheiat în topul preferințelor românilor. A fost stațiunea cea mai aglomerată de pe litoralul românesc, iar turiștii abia au găsit loc pe nisip. Aici, weekend-ul pare că ține cu 5 zile în plus, iar plajele sunt arhi-pline de dimineață până seara. Turiștii se bucură de mare, soare, dar și de prețuri accesibile.

Mii de oameni se-nghesuie sub soarele verii de dimineață până seara, iar întinderea de nisip pare neîncăpătoare. Pe o plajă arhiplină, aproape lipiți unul de celălalt, turiștii veniți din toate colțurile țării se înghesuie sub același soare, respiră același aer și n-au decât un scop: să uite de griji. Nici la bani nu se mai uită unii dintre ei.

Eforie Nord rămâne însă nu doar stațiunea cea mai aglomerată și preferată de familiști ci și cea mai accesibilă din punct de vedere al prețurilor. Turiștii spun că una peste alta merită un sejur  pe litoralul românesc. Bugetele variază între 3.000 și 5.000 de lei de familie, iar într-o zi de plajă, cei mai mulți dintre ei cheltuie între  300 și 500 de lei.

Și cum numărul de turiști este într-o continuă creștere la Eforie, salvamarii sunt și ei la datorie. Mai ales că o clipă de neatenție poate ruina vacanța turiștilor. Aceștia îi sfătuiesc să nu se aventureze în larg, iar pe părinți să își supravegheze copiii atât în mare cât și pe uscat.

Peste 250.000 de turiști au fost în weekend pe litoral.   

related posts

Leave a Comment