Home Actualitate Exclusiv Auto, partener oficial al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România

Exclusiv Auto, partener oficial al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România

by Antonia Mocanu
0 comment

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continuă cu încredere și bucurie, pentru al șaptelea an consecutiv, parteneriatul devenit astfel tradiție, cu Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, punând la dispoziție un Mitsubishi L200 pentru perioada sezonului estival 2021. ANSPSR este o asociație non-profit ce asigură servicii de salvare acvatică, salvamar și prim-ajutor pe plajele din: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Astfel, Exclusiv Auto pune la dispoziție salvamarilor pentru toată perioada sezonului estival 2021, un Mitsubishi L200 – un pick-up 4X4. Mitsubishi L200 îmbină calitățile unui vehicul utilitar cu cele ale unui SUV, setând noi standarde privind confortul interior pentru un vehicul utilitar. Mașina va fi folosită pentru supervizarea și controlul activității salvamarilor de pe toată raza județului Constanța.

„Continuăm parteneriatul cu ANSPSR România pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, având încrederea și viziunea unei călătorii de lungă durată împreună cu Salvamarii din Constanța. ANSPSR este o asociație pe care ne bazăm cu toții pe perioada sezonului estival și nu numai, iar Exclusiv Auto dovedește încă o dată susținerea acestor acțiuni, care țin de siguranță și confortul oamenilor.” – a declarat Camelia Ciciu – Director Marketing PR Exclusiv Auto.

Despre Mitsubishi L200

„Nu doar dur, ci cu adevărat dur, noul model L200 nu este un pick-up truck obişnuit. Supus la numeroase teste riguroase, modelul a dovedit rezistenţă în cele mai dure condiţii de drum. Spaţiul uşor de încărcat a fost întărit pentru a suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură off-road de week-end. Atrăgător şi practic, interiorul noului L200 oferă o mulţime de caracteristici la care nu vă aşteptaţi în cazul unui pick-up: o cabină spaţioasă, scaune de înaltă calitate şi izolaţie fonică pentru o călătorie liniştită, confortabilă. Convenabil şi sigur noul L200 duce siguranţa la un alt nivel, fiind echipat cu o întreagă paletă de tehnologii avansate de siguranţă.

Un amestec de fiabilitate, capacități îmbunătățite on- și off-road, datorită cutiei sale de transfer full time Super Select 4WD II, completată cu noile sisteme “Off Road Mode” și “Hill Descent Control”, confort și funcții de nivelul unui automobil pentru pasageri, noua generație L200 devine cea mai extremă formă de expresie 4-Wheel Drive – ca formă și conținut – oferit de Mitsubishi Motors, pe urmele legendarului Pajero.

L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor.

Model L200 vine și cu o serie de caracteristici inteligente de siguranţă care anticipează situaţiile care pot conduce la un accident şi sprijină şoferul în evitarea lor”.

related posts

Leave a Comment