Home Actualitate Cum arată activele RAAPPS?

Cum arată activele RAAPPS?

by Antonia Mocanu
0 comment

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” are nenumărate astfel de active în toată țara. Din 2012 încearcă în fiecare an să scape de unele dintre ele. Printre acestea se numară hotelurile Doina și Dacia din stațiunea Neptun, vila Egreta din Mamaia sau Centrul Expozițional din Neptun. De departe cel mai interesant activ, dar și cel mai profitabil este Hotelul Doina din stațiunea Neptun. Acesta a fost renovat complet în perioada 2003-2007 și redat circuitului turistic intern și internațional. De asemenea în acest hotel sunt cazați și  demnitarii. Complexul oferă cazare, servicii de masă, tratament precum și mese de protocol la cel mai înalt nivel.

În anul 2004, în imediata vecinătate a hotelului s-a construit un modern centru de conferințe, aflat în proprietatea RA-APPS, în scopul de a completa gama serviciilor oferite la reuniuni, conferințe sau congrese, inclusiv ședințe ale Guvernului. Vorbim de un centru modern, cu 500 de locuri, care completează gama serviciilor oferite de Complexul Doina, cu reuniuni, congrese, conferințe și alte întâlniri.

Un alt hotel care nu va mai fi vândut de RAPPS este, Dacia. A fost reabilitat și renovat complet în perioada 2018-2019 și a funcționat la întreaga capacitate în 2019. Deși turiștii nu par să fie mulțumiți de serviciile oferite, iar lipsa unui restaurant este un minus greu de trecut cu vederea, RAPPS nu mai vrea să renunțe la el.

Mai multe vile din statiunea Neptun, dar și două din Mamaia vor fi de asemenea păstrate de către cei de la RAPPS. Sunt așezate lângă plajă, unele au fost modernizate, iar Regia crede că mai degrabă va scoate bani frumoși din închirierea lor, inclusiv la demnitari, decât din vanzare.  

related posts

Leave a Comment