Home Actualitate Cultură de cannabis, descoperită de polițiști

Cultură de cannabis, descoperită de polițiști

by Antonia Mocanu
0 comment

Zilele trecute polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.  Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în orașul Cernavodă. În urma verificărilor a fost descoperită o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, dar și 2,7 kilograme de plante uscate. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cultură de cannabis, descoperită la Cernavodă. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.  Constanța, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în orașul Cernavodă, la locuințele unui bărbat, de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma percheziţiilor, a fost găsită o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde. De asemenea au mai fost descoperite 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. La acțiune au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

related posts

Leave a Comment