Home Actualitate Cristina Rizea: „USR este pregătit să își asume responsabilitatea guvernării”

Cristina Rizea: „USR este pregătit să își asume responsabilitatea guvernării”

by Antonia Mocanu
0 comment

Deputatul constănțean USR-PLUS, Cristina Rizea a postat recent un mesaj pe pagina personală de socializare referitor la desemnarea lui Dacian Cioloș, ca premier al României. Cristina Rizea scrie următoarele:

„Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat în această seară pe Dacian Cioloş pentru funcția de prim-ministru și l-a mandatat să formeze un nou guvern.

USR este pregătit să își asume responsabilitatea guvernării și să inițieze imediat negocieri cu PNL și UDMR pentru un guvern care să scoată România din criză.

În această seară are loc o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern cu puteri depline, care să gestioneze pandemia, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.

USR susține în continuare că cea mai bună soluție pentru România astăzi este un guvern USR-PNL-UDMR cu un nou prim-ministru și cu un program de guvernare, care să fie respectat de partenerii de coaliție”, a postat Cristina Rizea, deputat USR PLUS pe pagina proprie de socializare.

related posts

Leave a Comment