Home Actualitate Creatori de vinuri unice

Creatori de vinuri unice

by Antonia Mocanu
0 comment

O pasiune din 1924 transmisă de la o generație la alta. Vinuri produse în crama proprie, ani de muncă și poate cel mai important pasiune transmisă din generație în generație. Într-un cuvânt tradiție, într-o localitate mică din Constanța, la Murfatlar, acolo unde familia Vlădoi își desfășoară activitatea în această lume superbă a vinurilor.

Situația epidemiologică actuală a afectat sectorul Horeca extrem de mult, însă micii întreprinzători încearcă să meargă pe o linie de plutire și se reinventează. Acest lucru l-a făcut și familia Vlădoi.

La Murfatlar se face cu adevărat vin de calitate, iar vedetele cramei familei Vlădoi sunt Brizza, Anca Maria, Ravak, Ion Vlădoi, vinuri care poartă amprenta Ancăi, cel mai tânăr vinificator al familiei, dar și semnătura lui Ion Vlădoi, un vinificator de excepție.

Indiferent de munca depusă în procesul de vinificație și de orele pierdute, rezultatele întotdeauna depășesc așteptările, iar familia Vlădoi mizează pe tradiție, pe gust și pe calitate, trei calități pe care le îndeplinesc cu brio, iar Anca Maria continuă și ea tradiția insuflată de la bunic și tată.  

Viitorul pentru familia Vlădoi va aduce pasionaților de vinuri patru noi soiuri de vinuri, Negru de Drăgășani, Aligote, Feteasca Albă și Băbeasca Neagră. 

related posts

Leave a Comment