Home Actualitate Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a evita sancționarea

Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a evita sancționarea

by Antonia Mocanu
0 comment

Pentru asigurarea și menținerea siguranței și fluenței traficului rutier, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au derulat o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care circulă în municipiul Constanța, fără a respecta indicatoarele rutiere cu semnificația „Accesul interzis“.

În doar o zi au fost aplicate 110 de sancțiuni, în valoare de 30.850 lei și 220 puncte penalizare, șoferilor care nu au fost atenți sau au ales să ignore semnificația indicatorului „Accesul interzis”, așa cum este prevăzut în art. 111 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 republicată.

De asemenea, au fost efectuate verificări privind accesul controlat al autovehiculelor în spațiile pietonale din Zona Peninsulară. În acest sens, polițiștii locali lansează un apel către conducătorii auto să respecte semnele de circulație și să nu pătrundă în Zona Peninsulară fără a deține permis de acces prin zonele în care este instalat indicatorul rutier „Accesul interzis“.

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

related posts

Leave a Comment