Home Actualitate Bunuri în valoare de peste 602.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Bunuri în valoare de peste 602.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

by Antonia Mocanu
0 comment

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, în urma descoperirii împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din Bangladesh, a unor bunuri în valoare de peste 602.000 lei.

În data de 08.12.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunţit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din Bangladesh, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Maramureş.

În urma controlului, au fost descoperite 8.748 bucăţi lenjerie intimă susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 602.500 lei.

Sursa foto: https://www.ordinea.ro

related posts

Leave a Comment