Home Actualitate Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un tronson al bulevardului Mamaia

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un tronson al bulevardului Mamaia

by Antonia Mocanu
0 comment

Pe porțiunea delimitată de strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei, continuă lucrările de modernizare a carosabilului. Pentru ca traficul rutier să nu fie afectat, în perioada 14-17 septembrie, circulația autovehiculelor va fi restricționată, pe sensul de mers pe care se lucrează,  în intervalul orar 21:00-06:00, după cum urmează:

– marți, 14 septembrie și joi, 16 septembrie, pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei;

– miercuri, 15 septembrie și vineri, 17 septembrie, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân.

Echipele administratorului drumului vor acționa simultan cu utilaje pentru frezarea și asfaltarea carosabilului. Pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân se va decoperta zona carosabilă în timp ce pe celălalt sens de mers se vor executa lucrări de asfaltare. Carosabilul va fi recondiționat prin turnarea asfaltului în două straturi.

De asemenea, în perioada 14-17 septembrie, autobuzele care deservesc linia 5-40 circulă deviat, în intervalul orar 21:00 – 06:00:

– marți, 14 septembrie și joi, 16 septembrie, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul către Pescărie pe ruta strada Mircea cel Bătrân- bulevardul Tomis- strada Nicolae Iorga- bulevardul Mamaia;

– miercuri, 15 septembrie și vineri, 17 septembrie, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul spre Gară pe ruta strada Ion Rațiu – bulevardul Tomis-bulevardul Mamaia- strada Răscoala din 1907.

related posts

Leave a Comment