Home Actualitate Albena, cea mai sigură stațiune

Albena, cea mai sigură stațiune

by Antonia Mocanu
0 comment

Albena este cea mai sigură stațiune din Bulgaria și asta conform Ministerului Sănătății care a verificat stațiunea din toate punctele de vedere și în urma controlului a acordat recent titulatura de „safe location”. Astfel, în Albena aveți garanția petrecerii unei vacanțe reușite, dar protejată împotriva COVID-19.

Fie că doriți să faceți o escapadă de weekend cu prietenii în Bulgaria sau vreți să petreceți un sejur de câteva zile în siguranță cu familia într-o stațiune sigură, Albena este destinația ideală atât din punctul de vedere al respectării normelor sanitare, dar și din punctul de vedere al distracției care chiar dacă cu distanțare se desfășoară foarte aproape de normalitatea pe care o știam cu toții acum câțiva ani.   

Spre deosebire de țările care mențin în continuare restricții dure și anul acesta, pe litoralul bulgăresc sunt deschise baruri, terase, restaurante și cherhanale, dar cu respectarea unor norme sanitare.  Așadar, Bulgaria, dar cu precădere Albena, una dintre cele mai râvnite stațiuni de pe litoralul bulgăresc primește turiștii români cu brațele deschise și… cu siguranță nu veți regreta dacă o alegeți ca destinație de vacanță pentru că veți îmbina distracția și relaxarea cu siguranța.  

related posts

Leave a Comment