Home Actualitate Acțiune în mediul rural

Acțiune în mediul rural

by Antonia Mocanu
0 comment

Acțiune de verificare în mai multe localități rurale din județul Constanța.  Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală au desfășurat acțiunea, în vederea prevenirii și combaterii faptelor comise cu violență și a infracțiunilor la regimul rutier, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

La activități au participat aproximativ 120 de forțe de ordine, fiind angrenați polițiști de ordine publică, polițiști rutieri, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis.

Astfel, au fost verificate peste 60 de localuri, piețe, precum și 14 parcuri, fiind legitimate peste 500 de persoane. În urma activităților, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, dintre care 93 la Legea 55/2020 și 8 la Legea 61/1991. De asemenea, polițiștii au constatat, în flagrant delict, o infracțiune contra patrimoniului.

Totodată, polițiștii rutieri au oprit pentru control 280 de autoturisme, iar în urma verificărilor au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare. În cauză, au fost întocmite dosare de cercetare penală. De asemenea, au fost constatate 6 infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

În urma activităților desfășurate de către forțele de ordine au fost constatate 7 infracțiuni și aplicate 157 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 54.000 de lei.

related posts

Leave a Comment