Home Actualitate A fost scandal la Mangalia

A fost scandal la Mangalia

by Antonia Mocanu
0 comment

A fost scandal între mai mulți indivizi în Mangalia. Patru bărbați au ajuns la spitalul din oraș, iar un altul a fost transferat la Constanța, ca urmare a rănilor de cuțit suferite. Incidentul s-a întâmplat în plin centrul orașului, luni, înainte de lăsarea întunericului.

Mai multe persoane au sunat la 112 și au reclamat faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Mangalia are loc o altercație între două grupuri de bărbați. Imediat oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoanele implicate. Se pare că a fost vorba de un conflict spontan între trei bărbați pe de-o parte și alți doi, pe de altă parte, iar totul ar fi pornit de la o fată.

În urma altercației, toți cei 5 au suferit răni provocate prin înțepătură, însă doar doi au fost transportați la spitalul din Mangalia. De acolo, unul a fost transferat la spitalul județean Constanța. Ceilalți trei bărbați implicați s-au prezentat ulterior la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal și sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Oamenii legii vor să afle exact cum au stat lucrurile și ce au avut mai exact de împărțit cei cinci, urmând ca ulterior să fie luate și măsurile legale care se impun.  

Sursa foto : https://adevarul.ro

related posts

Leave a Comment