Home Actualitate 160.000 de lei, amenzi pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Costinești

160.000 de lei, amenzi pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Costinești

by Florentina Lup
0 comment

În perioada 23 iulie – 2 august, ca urmare a petițiilor adresate Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu, au fost verificate două puncte de lucru ce aparțin operatorului ,,Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Costinești”.

La punctul de lucru din localitatea Agigea, s-a constatat depozitarea ilegală a unor deșeuri menajere colectate din localitățile învecinate în spațiu neautorizat din punct de vedere al mediului. Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au sancționat societatea contravențional cu amendă în valoare de 60.000 lei. S-a dispus și măsura de sistare a depozitării deșeurilor municipale în această locație.

La punctul de lucru din localitatea Costinești, s-a constatat nerespectarea prevederilor autorizației integrate de mediu prin depozitarea deșeurilor municipale pe platforma destinată deseurilor inerte. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 100.000 lei.

De asemenea, se va înainta emitentului actului de reglementare propunerea de notificare prealabilă în vederea suspendării autorizației integrate de mediu pentru punctul de lucru Costinești.

related posts

Leave a Comment