Home Editorii noștri îți recomandă TNOB “Oleg Danovski” le propune constănțenilor spectacolul tribut “Noapte Luminată”

TNOB “Oleg Danovski” le propune constănțenilor spectacolul tribut “Noapte Luminată”

by Romanov Alex
0 comment

Regal muzical, în acest weekend, la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”. Constănțenii sunt invitați duminică seară, începând cu ora 19.00 la concertul “Noapte Luminată”.

“Este un concert pe care dorim să-l aducel tribut tuturor celor care au pierdut lupta în acest război nedeclarat, lupta cu boala, lupta cu acest inamic tăcut și perfid. Îl dedicăm tuturor celor care au pierdut oameni dragi, chiar și noi aici în Teatru am pierdut oameni dragi și ca o amintire pentru ceea ce au însemnat pentru noi, dedicăm și memoriei lor acest concert și tuturor celor care au suferit, celor care au luptat, au fost deznădăjduiți, cât și celor care au fost salvați. Vrem așadar să fie un concert de suflet, un concert care mi-aș dori să pună capăt acestei perioade cumplite prin care o planetă întreagă a trecut.”, declară DANIELA VLĂDESCU, directorul TNOB “Oleg Danovski” Constanța

Biletele se pot achiziționa doar la Agenția Teatrului. De altfel, trebuie precizat faptul că agenția Teatrului a revenit la programul normal disponibil pe www.tnobconstanta.ro/bilete începând de joi, 6 mai 2021.

Totodată, regulamentul complet și toate informațiile necesare pentru spectatori în contextul Covid-19, cât și prețurile biletor sunt disponibile pe www.tnobconstanta.ro/bilete.

sursa foto: TNOB  

related posts

Leave a Comment