Home Actualitate Târg caritabil pentru Alessia

Târg caritabil pentru Alessia

by Florentina Lup
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a răspuns pozitiv apelului unui grup de mame, care s-au mobilizat pentru salvarea vieții Alessiei. Fetița, în vârstă de 1 an și 4 luni, suferă de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA1), o boală extrem de rară. Tratamentul necesar pentru vindecarea copilului costă peste două milioane de dolari.

Pentru a sprijini demersul, sâmbătă, 22 august și duminică, 23 august, RAEDPP Constanţa va pune la dispoziție gratuit piața Pescăruș din cartierul Faleză Nord, pentru organizarea unui târg caritabil. Toate fondurile strânse în cadrul târgului vor fi redirecționate pentru cazul Alessiei.

Târgul se va desfășura atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 10:00 și 20:00. Cei prezenți la târg vor putea achiziționa îmbrăcăminte pentru adulți și copii, jucării, articole de decor, cărți, cosmetice, accesorii de uz casnic, iar cei mici vor putea lua parte la activități distractive. De asemenea, va avea loc o tombolă în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să câștige premii sau servicii oferite de sponsori.

related posts

Leave a Comment