Home Actualitate Ionuţ Stroe: ,,Este nevoie de un Complex Sportiv Național, deoarece Constanța este un centru sportiv puternic”

Ionuţ Stroe: ,,Este nevoie de un Complex Sportiv Național, deoarece Constanța este un centru sportiv puternic”

by Florentina Lup
0 comment

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a vizitat câteva dintre bazele sportive aflate în subordinea MTS: Complexul Sportiv Tomis și două baze nefuncționale de zeci de ani, Complexul Sportiv Badea Cârțan și Complexul Sportiv Triunghi.

Vizita ministrului Stroe face parte din calendarul de evaluare a infrastructurii sportive pentru ciclul bugetar european şi naţional 2021-2027.

,,Realitatea tristă este că vin să văd și să constat că sunt mai multe probleme decât lucruri rezolvate. În ce privește Constanța, știam că lucurile se mișcă bine aici, doamna director Solomon (n.r director DJST Constanța) și echipa ei administrează bine lucrurile de aici, raportat la resursele care din păcate i-au lipsit în ultimii ani. Sălile de sport care arată foarte bine, făcute în regie proprie, igienizate de cei de aici, adică pe partea de infrastuctură sportivă funcțională, ei se descurcă cât pot de bine.

Din păcate, pentru cele două baze pe care le-au preluat nefuncționale, Badea Cârțan și Triunghi, și sunt în acest stadiu de ani buni, nu au fost niciodată resurse. Trebuie să găsim soluții pentru acestea, ori le transmitem aministrației locale, dar trebuie să avem un răspuns ferm din partea lor, fie le păstrăm și încercăm să le refacem prin Programul Național de Investiții propus de Guvern, ca apoi să le introducem în circuitul CSN-urilor, care ar trebui să adune ce e mai bun și oportun din țară ca baze.

Consider că este obligatoriu să avem un Complex Sportiv Național la Constanța. (…). Este nevoie de un CSN, deoarece Constanța este un centru sportiv puternic, în toate sporturile.”, a declarat ministrul Ionuț Stroe.

related posts

Leave a Comment