Home Editorii noștri îți recomandă Şcoala începe pe 1 octombrie

Şcoala începe pe 1 octombrie

by Crina Matei
0 comment

Autorităţile discută începerea anului şcolar cu prezenţa fizică în clase de la 1 octombrie, iar în perioada 14 septembrie – 1 octombrie cursurile să se desfăşoare online.

Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile au avut discuţii privind începerea anului şcolar cu prezenţa fizică în clase de la 1 octombrie, iar până atunci cursurile să fie online, dar nu s-a luat încă o decizie în acest sens.

„Sigur că au fost discuţii pe tema asta, există puncte de vedere exprimate de specialişti, în special de medici, epidemiologi, infecţionişti, care spun că atât profesorii, cât şi copiii, într-un procent foarte mare, revin din concedii, că pe anchetele epidemiologice o mare parte dintre cei infectaţi au spus că au fost în concediu sau într-un weekend într-o deplasare de concediu şi s-a discutat acest lucru, încă nu s-a luat o decizie în acest sens. În mod evident se va anunţa în timp util dacă se va lua o decizie, deocamdată sunt nişte opinii care au fost exprimate”, a arătat premierul Ludovic Orban.

Sursa: Agerpres

related posts

Leave a Comment