Home Actualitate Ministerul Educaţiei face dezminţiri: Structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!

Ministerul Educaţiei face dezminţiri: Structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!

by Florentina Lup
0 comment

Într-un comunicat de presă, Ministerul Educaţiei şi Cercetării avertizează că informaţiile vehiculate astăzi în spaţiul public, cu privire la reluarea cursurilor la începutul acestei luni, sunt false:

,,Vă anunțăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

Cursurile NU se reiau în data de 6 aprilie!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.

Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului!

Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării!”.

Sursa: edu.ro

related posts

Leave a Comment