Home Editorii noștri îți recomandă Medicii de la Spitalului Clinic Județean de Urgență, la datorie în timpul Sărbătorilor Pascale

Medicii de la Spitalului Clinic Județean de Urgență, la datorie în timpul Sărbătorilor Pascale

by Crina Matei
0 comment

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală din cadrul unității va decurge normal în timpul vacanței prilejuite de sărbători.

Având în vedere că policlinicile vor fi închise în această perioadă, la fel și cabinetele medicilor de familie și, în plus, se așteaptă un număr mare de turiști pe litoral, conducerea SCJU a luat toate măsurile astfel încât atât Unitatea Primiri Urgențe cât și secțiile SCJU să dispună de toate cele necesare și să poată prelua toți pacienții care vor avea nevoie de îngrijiri medicale:

-a fost asigurat un stoc suficient de medicamente dar și de echipamente de protecție și dezinfectanți;

-vor fi asigurate toate liniile de gardă;

-nu vor fi afectate de zilele libere nici gărzile la domiciliu, astfel încât toți pacienții care vor ajunge la SCJU, să beneficieze de investigațiile necesare și tratamente eficiente.

Singura activitate afectată este cea a Ambulatoriului de specialitate. Pacienții care vor să meargă la consultație în Policlinică, trebuie să știe că aceasta va fi închisă atât vineri, 30 aprilie, cât și luni, 3 mai 2021. Măsura respectă prevederile art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare. Ambulatoriul de specialitate se va redeschide marți, 4 mai, ora 08.00.

Facem apel la constănțeni dar și la turiști să respecte o serie de reguli, astfel încât să aibă parte de o minivacanță reușită:

-să fie prudenți în trafic;

-să evite locurile aglomerate;

-să fie responsabili și să respecte, în continuare, regulile impuse de autorități;

-să combine corect preparatele tradiționale și să nu facă excese;

-să consume cu prudență alcool.

,,Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța vă urează multă sănătate și Paște binecuvântat!”, transmit reprezentanții SCJU Constanța.

related posts

Leave a Comment