Home Actualitate Imobilele cu destinaţia de locuinţe sunt reabilitate de RAEDPP

Imobilele cu destinaţia de locuinţe sunt reabilitate de RAEDPP

by Florentina Lup
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a finalizat săptămâna trecută lucrările de reabilitare ale unui imobil pe care îl are în administrare, cu destinația de locuință.

Imobilul, situat în zona centrală a oraşului, a beneficiat de ample lucrări la exterior. Astfel, a fost refăcută integral fațada și acoperișul clădirii, iar tâmplăria exterioară a fost schimbată.

De-a lungul timpului, arhitectura construcției a fost deteriorată de modificările efectuate de către foștii chiriași ai Regiei. Locatarii au încălcat prevederile contractuale şi au executat atât lucrări asupra fațadei, cât și în interior, fără a avea acordul RAEDPP Constanța și fără a deține autorizație de construcție, fapt care a sporit gradul de degradare a clădirii și a dus la rezilierea contractului și evacuarea chiriașilor.

În perioada următoare, spațiul va fi atribuit unei familii care are nevoie de un acoperiș deasupra capului, din cele aflate pe lista de așteptare pentru închirierea unei locuințe.

În 2019 am identificat o serie de clădiri ale căror acoperișuri și fațade se află în stare avansată de degradare și care nu au beneficiat până acum de reparații capitale. Rând pe rând, toate acestea vor fi reabilitate pentru ca locuitorii Constanței să se mândrească cu patrimoniul imobiliar al municipiului și totodată pentru a oferi cele mai bune condiții de locuit chiriașilor noștri.”, a precizat Florin Gheorghe, directorul RAEDPP Constanța.

related posts

Leave a Comment